תיקון ליל שבועות

תיקון ליל שבועות

תאריך

25 - 26 מאי 2023

שעה

22:45 - 03:00

זמן לתיקון 🌙🌾

מוזמנים ומוזמנות לתיקון ליל שבועות, בחמישי ה25.5.23, בשעה 22:45

יחד נעמיק ונלמד על המתח שבין הדמוקרטיה ליהדות, על שורשי הקיטוב בחברה הישראלית וננסה לצאת מהערב הזה עם חזון מעודכן למדינה היקרה שלנו.

לוח זמנים:
23:00-22:45 – התכנסות
00:00-23:00יהודית ודמוקרטית – בין שבר לתיקון בהנחיית יפה בניה.
פאנל: תהלה פרידמן חכ”ל וראש מרכז ליבא מבית יוזמת המאה, הרב ד”ר שלמה דב רוזן רב בית הכנסת ומנהל מוסד ‘יקר – ירושלים’, ד”ר תומר פרסיקו עמית מחקר במכון שלום הרטמן והמנהל האקדמי של קולות, הרבה עינבר בלוזר שלם מנכ”לית – מייסדת רשות הרבים.
00:30-00:00 – הפסקה
1:15-00:30
שיחות:
1. “שהיה בידם למחות ולא מיחו”: מה בין מחאה לערבות הדדית?דרורי יהושע מחנך בהרטמן ופעיל חברתי, יפה בניה מרצה בקריה האקדמית אונו, חוקרת במכון הרטמן ופעילה חברתית.
2. על בנות צלפחד וצועקות אחרותפרופ’ מיכל מושקט ברקן, מנהלת מחלקת החינוך בהיברו יונין קולג’, הרבה ד”ר תמר דובדבני מנהלת הספריה על שם אברמוב, היברו יונין קולג’.
3. בין תיקון לכינון – רפורמה ומהפכה בראי ופילוסופיה של המשפט עם פרופ’ יוסי דוד בית הספר למשפטים, מכללת ספיר
2:15-1:30
שיחות:
1. סיני – קולות מראות וערפלהרבנית כרמית פיינמוך רבנית קהילת ‘אילנה דחיי’, ר”מית בבית המדרש מגדל עוז ופסיכותרפיסטית.
2. שורשי הקיטוב בחברה הישראליתיאיר שלג, עמית מחקר במכון הרטמן ועיתונאי ב’מקור ראשון’
3. פינוי בינוי או תמ”א 38נועה קלי ומושיק שולץ בני זוג, מורה ונגר חילונית ודתי – משוחחים על הקו הדק שבין תיקון והרס, באמצעות עיון בכמה סיפורים מקראיים.
3:00-2:15 – מעגל שירי תיקון וחסד


בואו באהבה! ♥️
שומרים ושומרות על הבית המשותף ונציגות בתי הכנסת הציוניים בירושלים