אדום

מסעדת אדום היא מוסד אוכל ירושלמי ותיק ומטבח עולמי המתמחה בפירות ים ודגים טריים, מנות שף מאיטליה וצרפת ומבחר יינות איכותי ועשיר. המסעדה הוקמה בשנת 2001 בחצר פיינגולד ההיסטורית ומאז הפכה למותג. המסעדה בניהולה של קבוצת אדום הכוללת גם את גלרית האירועים בתאטרון החאן וחברת קייטרינג.

מה בתפריט?

תפריט 2021 באדום – מנות חדשות ומפתיעות ומתכונים שמלווים אותנו שנים ומהווים מוקד עלייה לרגל לחובבי האוכל המקומי הים-תיכוני

תפריטים ופרטי התקשרות

שעות פעילות

ראשון עד שבת (כולל) – 23:00-12:30. הבר פועל לעיתים עד 01:00.

גלריית תמונות