אדום

מסעדת אדום היא מוסד אוכל ירושלמי ותיק ומטבח עולמי המתמחה בפירות ים ודגים טריים, מנות שף מאיטליה וצרפת ומבחר יינות איכותי ועשיר. המסעדה הוקמה בשנת 2001 בחצר פיינגולד ההיסטורית ומאז הפכה למותג. את המסעדה מנהלת קבוצת “אדום” הכוללת גם את מסעדת קולוני, מסעדת לבן בסינמטק וגלרית האירועים בתאטרון החאן.

מה בתפריט?

תפריט 2020 באדום – מנות חדשות ומפתיעות ומתכונים שמלווים אותנו שנים ומהווים מוקד עלייה לרגל לחובבי האוכל המקומי הים-תיכוני

תפריטים ופרטי התקשרות

שעות פעילות

א׳-ה׳: 12:30-02:00
ו׳-שבת: 12:00-02:00

גלריית תמונות